Entertainment

De Smukke Unge Mennesker Lyrics

De Smukke Unge Mennesker Lyrics. They came flying with the stork. Og nu er de blevet.

De Smukke Unge Mennesker
De Smukke Unge Mennesker from www.chartsurfer.de

De kom flyvende med storken til dette gudsforladte sted fra alle fire verdenshjørner hvis vi tar det hele med og nu er de. Hvis vi ta'are det hele med. They came flying with the stork.

Deutsch English Español Français Hungarian Italiano.

Kim larsen (kim larsen) de smukke unge mennesker lyrics: From all four corners of the world. De kom flyvende med storken.

Gasolin' De Smukke Unge Mennesker Lyrics.

They came flying with the stork. De kom flyvende med storken til dette gudsforladte sted fra alle fire. De kom flyvende med storken til dette gudsforladte sted fra alle fire verdenshjørner hvis vi tar det hele med og nu er de.

Lyrics For De Smukke Unge Mennesker By Bellami.

Lyrics to song de smukke unge mennesker by kim larsen: De kom flyvende med storken / til dette gudsforladte sted / fra alle fir. Og nu er de blevet.

De Kom Flyvende Med Storken Til Dette Gudsforladte Sted Fra Alle

Hvis vi ta'r det hele med. De kom flyvende med storken. Og nu er de blevet.

And Now They've Grown Up.

Det ka' kun de selv forstå (du, du, du) åh, de smukke unge mennesker gid de længe leve må der var nogen, som blev elsket andre måtte nøjes med digitale vuggestuer og tilfældig kærlighed. De smukke unge mennesker lyrics. Og de smukke unge menesker gid de længe leve må da var nogle som blev tilbedt andre måtte nøjes med digitale vuggestuer og tillfældig kærlighed og de smutter føare man ved det.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button